Symptomer på halthed + behandling af din hest
Vi Med Kæledyrs Indlæg

Symptomer på halthed + behandling af din hest

Halthed hos din hest kan fixes

Halthed er en almindelig tilstand hos heste, og den kan skyldes en række forskellige ting. Halthed hos din hest kan udbedres ved hjælp af en dyrlæge eller beslagsmed.

Halthed defineres som en abnormitet i den måde, en hest går eller bevæger sig på. Den mest almindelige årsag til halthed hos heste er en skade på foden, men det kan også skyldes andre ting som gigt eller dårlig kropsbygning.

En dyrlæge vil diagnosticere forfangenhed ved at køre test på din hests fødder og led og derefter ordinere passende behandling til dit dyr. En beslagsmed kan også være nødvendigt at komme ud for at sikre sig, at der ikke er problemer med din hests hove, der kan føre til halthed.

Er din hest halt

En halt hest er ikke en, der bare halter rundt, men en, der har et problem med den måde, den går på. Forfangenhed hos heste kan være forårsaget af mange ting, herunder skader, sygdom eller en dårligt fungerende hov.

Er din hest halt, men uden hævelse?

En hest kan være halt uden at hæve. Normalt, hvis en hest har et hævet led, vil den også have halthed. Dette er dog ikke altid tilfældet.

Den mest almindelige årsag til halthed hos heste uden hævelse er knoglespavin eller skinner. Knoglespavin er en sygdom, der påvirker haseleddene og får dem til at hæve og blive smertefulde over tid. Skinner er forårsaget af betændelse i ledbåndene omkring fosterleddet og resulterer ofte i halthed uden hævelse.

Skal min hest have kiropraktor

Kiropraktorer er dyrlæger, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af mekaniske lidelser i bevægeapparatet, især dem, der involverer rygsøjlen.

Ja, din hest bør have en kiropraktor, hvis han/hun oplever nogen form for forfangenhed. Kiropraktoren vil være i stand til at identificere problemet og give dig en løsning, der vil hjælpe din hest til at få det bedre.

Hvis du vil vide mere om, hvad en kiropraktor kan gøre for din hest, så kontakt os i dag!

Du kan læse meget mere om Behandling for din hests symptomer her.

Hestemassage – Et godt valg til din hest

Hestemassage er et rigtig godt valg til din hest. Det hjælper på forfangenhed hos heste.

Her kan du læse mere om hest symptomer.

Hestemassage er en form for alternativ terapi, der kan hjælpe mod forfangenhed hos heste. Det hjælper også med at reducere stress og angst, samt forbedre cirkulationen og muskeltonus.

Hestemassage er meget gavnligt for hestens sundhed. Det forbedrer cirkulationen, reducerer stress og fremmer muskeltonus.

Kommentarer lukket til Symptomer på halthed + behandling af din hest

Registreringsnummer DK 37 40 77 39